Menu

Alberto Fasciani er noget for en skoelsker

august 18, 2019 - Tøj
Alberto Fasciani er noget for en skoelsker

Alberto Fasciani er et populært italiensk mærke, der gjorde sin entré på markedet allerede i 1950. Denne virksomhed er blandt andet kendt for dets produktion af håndlavede ridestøvler der bærer præg af en høj kvalitet. Det er et unikt design, der i dag bliver anvendt af mange mennesker, netop grundet dets høje kvalitet og det store sortiment af forskellige typer støvler og støvletter, der alle sammen giver en super modeudstråling og komfort udover det sædvanlige.

Et kvalitetspræget håndværk

Den italienske Alberto Fasciani har hele tiden været klar over, hvilket budskab han vil formidle. Detaljerne og kvaliteten af håndværket er med til at bekræfte hans enorme succes og med erfaring fra ridesporten og hele passionen omkring det, har han i den grad skabt en stolt virksomhed, der siden 1950 har sat et præg på skomarkedet og efterhånden er blevet et berømt Made in Italy mærke overalt i verden. Med en smart kombination af dyrebar tradition, innovation og et smukt design, der alt sammen har ført til, at mange sko-elskende mænd den dag i dag bærer på noget af verdens fineste fodtøj, direkte fra Italien.

Hele essensen omkring Alberto Fasciani er fascinerende og er skabt med et øje for god smag. Målet har hele tiden været at skabe et unikt design, for at du kan få kvalitetssko på dine fødder. Hvis du har et øje for detaljer, så kan du helt sikkert nyde godt af de kvalitetsrige ridestøvler, som Alberto Fasciani har at tilbyde. Kun de absolut bedste materialer bliver udvalgt til produktionen af de mange sko og støvler, der kan vælges imellem.

Håndlavede støvler og støvletter

Det populære mærke Alberto Fasciani er kendt over store dele af verden, især for deres galoche inspirerede støvlet. I ridesporten bliver Alberto Fasciani anerkendt som en af de mest kvalitetsrige ridestøvler. Selv i modeverdenen er det fascinerende håndværk blevet et stærkt ikon. Med det bløde og super behagelige skind kan man tillade sig og forbinde det med den “ultimative ridestøvle”. Støvlerne har en perfekt pasform og fører derfor oftere til en investering af flere køb end ét par af gangen.

Man kan hurtigt blive opslugt af en støvle i denne kaliber. De skiller sig så meget ud, at det er svært at overse, og så er det desuden et håndværk, som kan tilpasses til lige præcis dit behov. Produktionen af ridestøvlerne kan nemlig laves på individuelle og korrekte mål, så de passer perfekt på din fod.

Alberto Fasciani har et bredt sortiment af mange lækre håndlavede støvler. Blandt andet super lækre håndlavede læderstøvler, som byder dig på en decideret verdensklasse oplevelse. God smag og en klassisk mode finder du i Chelsea modellen, som har elastik i siderne, der gør dem ekstra tilpas at gå i. Det er netop en klassiker, som aldrig går af mode. De kan findes i både lyst og mørkt skind, alt efter sæsonen. Er du mere til en smuk ruskinds udgave til sommersæsonen, så er der også et stort udvalg at finde. En eksklusiv model er også at finde i det flotte python skind, som enten fås i grå eller sort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *