Menu

Har du en idé til en billig betænksom julegave?

december 3, 2013 - Højtider

Julen er over os og kreativiteten bliver sat på en prøve når der skal købes julegaver uden en ønskeliste. Jeg har fået et spørgsmål der lyder således:

Hej hurtigtsvar.dk

Jeg er i tvivl om hvad jeg skal give min far i julegave. Han er i slut 60’erne og bor i et parcelhus i et ganske almindeligt villakvarter i provinsen. Han siger han har alt hvad han kan ønske sig, derfor har han ikke ville lave en ønskeliste. Jeg vil alligevel gerne give ham en lille ting. Det behøver ikke være noget dyrt, men det må gerne være betænksomt.

Har I nogle gode idéer?

Glædelige julehilsner

Julie

Ja den udfordring kender jeg alt for godt. Heldigvis er min egen far rigtig god til at lave ønskesedler med små julegaver som vil lette hans hverdag. Så lad mig komme med et lille udpluk fra hans ønskeliste. Måske du kan bruge den til noget.

Min far ønsker sig en lille lommelygte som han stille i hans elskab. Som han siger er det rart at have en lommelygte ved hånden hvis strømmen går.

Derudover ønsker han sig 4 trådløse røgalamer, en til hvert opholdsrum. Vi har et lille gavebudget i år, så vi slår os nok sammen med min søster og køber alle 4.

Endelig så ønsker han sig også en blodtryksmåler så han kan holde øje med hans blodtryk løbende. Han fik nemlig en blodprop sidste sommer og vil gerne være på forkant hvis det skulle ske igen. En blodtryksmåler koster ikke mere end nogle hundrede kroner. Du kan også se her for flere gode gaveideer.

Jeg håber du er blevet inspireret med et par julegave ideer til din far.

Glædelig jul.

2 tanker om "Har du en idé til en billig betænksom julegave?"

Mads Ege

Lommelygten er altid god at have.

Besvar
Mads Ege

Røgalarmer er også en god idé.

Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *