Menu

Hvordan får jeg mit barn til at sove bedre om natten?

juli 22, 2019 - Børn
Hvordan får jeg mit barn til at sove bedre om natten?

Som forældre har søvnen hos både dig selv og dit barn afgørende betydning for at fungere optimalt i dagtimerne. Hvis ikke dit barn sover godt, påvirker det din søvnkvalitet negativt. På længere sigt kan det uregelmæssige søvnmønster med for lidt søvn få konsekvenser i forhold til evnen til at fastholde koncentration, nedsat energi niveau samt forværring af ulvetimerne.

Søvnmiljøet omkring dit barn har en afgørende rolle, når det kommer til at skabe de optimale betingelser for en god nattesøvn hos dit barn.

Vælg åndbart sengeudstyr for at skabe et godt sovemiljø

Når du vil skabt et godt, trygt og hygiejnisk sovemiljø hos dit barn, skal du fokusere på madrassen, rullemadrassen og lagnet i børnesengen.

Mange søvnforstyrrelser og afbrudt søvn forårsages af, at dit barn ikke sover komfortabelt nok i sin seng, der ikke tager hensyn til barnets behov.

Det er vigtigt, at sengeudstyret er skabt i bedste kvalitet, så dit barn kan ånde, når det ligger på maven. I denne forbindelse skal du vælge produkter, som er fremstillet i den moderne og smarte 3D struktur. Dette specialdesign sikrer en optimal luftgennemtrængelighed, så dit barn kan sove uforstyrret selv på maven.

Derudover skal du gå efter de OEKO-TEX mærkede produkter, når du vælger både madras, rullemadras samt lagen til dit barns seng. Dette er din garanti for, at tekstilerne er frie for skadelige stoffer.

Med udstyr i 3D struktur samt OEKO-TEX certificerede produkter bliver dit barn skånet for bakterier og udviklingen af allergier.

Egenskaberne hos produkterne fra AeroSleep

Med produkter fra AeroSleep kan du skabe det bedste sovemiljø hos dit barn. Deres produkter er testede videnskabeligt og er anerkendt for de unikke egenskaber. Når produkter gennemgår tests på forskellige forskningscentre, kan du som forældre og forbruger være sikker på, at sengeudstyret lever op til de egenskaber, som virksomheden lover med deres kvalitetsprodukter.

AeroSleep er en virksomhed, som specialiserer sig i at skabe de mest optimale og sikre søvnbetingelser for børn. De fremstiller deres produkter med den anerkendte 3D struktur samtidig med, at alle produkter i det store sortiment er OEKO-TEX certificerede.

Med valg af produkter fra denne forhandler sikrer du dig, at dit barn ikke vågner op midt om natten og er svedig og fugtig.

Du finder både lagener med luftgennemtrængelighed samt madrasser og rullemadrasser i det store sortiment hos den populære forhandler

Vælg produkter fra AeroSleep som matcher barnets behov

Produkterne fra AeroSleep kan bruges til både tremmesenge, juniorsenge, liften samt i barnevognen. Dermed kan du skabe de bedste betingelser for, at dit barn kan få den bedste søvn, uanset hvor barnet befinder sig.

Du finder både madras, madrasbeskytter, rullemadras samt lagener i mange forskellige størrelser og designs, så det kan passe til det sted, hvor barnet sover. Det bedste sovemiljø skaber du, når du investerer i en komplet løsning ved at vælge de rette udgaver af de forskellige produkter.

På den måde sikrer du dig, at barnet kan ånde optimalt. Produkter med 3D struktur sørger for at lede sved og fugt væk fra barnet, så det kan sove uforstyrret videre.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *