Menu

Rejs verden rundt med C&C Travel

marts 20, 2017 - Uncategorized

C&C Travel er et dansk rejsebureau som blev grundlagt tilbage i 1989. I dag har rejsebureauet mere end 25 års erfaring indenfor branchen. C&C Travel åbnede med Coco Beach i Filippinerene som den eneste destination.

Som tiden skred frem, blev den filippinske ø Mindoro velbesøgt, så der opstod en stor efterspørgsel på nye rejsesteder til Filippinerne, C&C Travels gæster var nemlig helt vilde med Filippinerne og ønskede nu at opleve nye steder. Det var her at ejeren Enrico måtte rejste til Filippinerne for at finde andre hoteller og ressorts han kunne indgå et samarbejde med.

Dette var ikke enden for C&C Travles gæster, deres efterspørgsel og søgen på nye oplevelser blev kun større og større, så historien gentog sig gang på gang. Rejsebureauet arrangerer nu rejser til Thailand Østen, Syd-, Nord- og Mellemamerika, Australien, Rusland, Usbekistan, Tyrkiet, Italien, Island og krydstogter fra Nord- til Sydpolen. I dag har C&C Travel 1.2.42 rejseforslag.

Hvad kendetegner C&C Travel

C&C Travel går meget op i at arrangerer rejser, som både er til glæde for deres gæster, lokalbefolkningen, samarbejdspartnere og ansatte. Desuden har de tæt kontakt med deres destinationer og forsøger så vidt muligt at holde det lokalt ved at investere i små agenter og hoteller. Dermed sagt er det også muligt med C&C Travel at besøge de lokale skoler og hjælpeprogrammer. Ikke nok med det så er C&C Travel med at til støtte en del hjælpeprogrammer i mange af de lande de tilbyder rejser til. Dette gøres gennem deres velgørenheds forening C&C Hjælpeprogrammer. C&C Travel er desuden også kendt for Omvendt rejser.

Da C&C Travel er klar over at ikke alle kan rejse alle steder hen, har de besluttet at bringe dele af verden hjem til Danmark, dette har de gjort ved bl.a. at holde en 14 dag lang brasilianerfest, holdt reception for C&Cs vidunderlige verden i Planetariet, åbnet butik med asiatiske antikviteter og meget mere, hvilket du kan læse om på C&C Travel’s Hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *